Politerno > Україна і світ > Анастасія Приходько йде в політику у команді Тимошенко

Анастасія Приходько йде в політику у команді Тимошенко

  • 30 Жовтня, 2018
  • 1335 Переглядів
  • 0

Українська естрадна співачка Анастасія Приходько заявила про початок політичної кар’єри в команді лідера ВО “Батьківщина” Юлії Тимошенко.

Про це Приходько повідомила у Facebook.

“Кілька тижнів тому я сказала, що покидаю велику сцену. Це було обдумане рішення, яке далося мені нелегко. Останні роки, після численних відвідувань прифронтової зони і спілкування з нашими героями я зрозуміла, що моє покликання допомагати цим людям всім, чим я можу. Допомагати не лише своєю творчістю, але реальними справами”, – повідомила вже колишня співачка.

За її словами, як у політика у неї буде більше можливостей допомагати нашим бійцям, тимчасово переміщеним особам і всім нужденним. Свою допомогу Анастасія бачить у відновленні соціальної справедливості для кожного нужденного громадянина України.

“Всі свої рішення я завжди ретельно обмірковую і приймаю свідомо. Саме так, і не інакше, я свідомо вирішила розірвати всі контракти в Росії і повернутися в Україну. Саме тaк, свідомо я відмовилася там від всіх своїх нагород і преференцій. Також свідомо я стала вивчати українську мову і допомагати нашим хлопцям на фронті як волонтер. І, звичайно, свідомо подала позов проти Адміністрації Президента України захищаючи свою честь і гідність”.

Як зазначила екс-артистка, “тепер прийшов час усвідомлено зробити перший крок в своєму політичному житті”.

Приходько заявила, що досить багато політиків і лідерів різних партій зустрічалися з нею і пропонували співпрацю.

“Але я зробила свій усвідомлений вибір, і йду в команду Юлії Володимирівни Тимошенко. Чому саме Ю.В.Тимошенко і партія «Батьківщина»? Тому що я вважаю, що Юлія Володимирівна найсильніший політик України, і вона дуже імпонує мені своїми людськими якостями. Ті плани, які обговорюються зараз на Форумах Нового Курсу України, близькі мені по духу, і я вірю, що реалізація цих планів призведе до процвітання нашої Батьківщини”, – підкреслила Анастасія.

Вона додала, що саме в цій команді зможе реалізувати свій потенціал політика і сподіваюся на підтримку і своїх прихильників.

“Якщо мені довірять стати народним депутатом України, то разом з усіма вами і нашою командою ми зможемо змінити Україну так, що станемо не тільки географічним центром Європи, а й центром нового європейського життя”, – підкреслила Приходько.

Як повідомлялось, у лютому з ім’ям співачки був пов’язаний скандал, коли Приходько взяла участь у передвиборчому ролику Порошенка сама того не знаючи.

А в липні працівники поліції затримали Анастасію на в’їзді до Києва, коли вона їхала на суд, де мала розглядатися справа про агітаційний ролик президента Петра Порошенка, до зйомок якого її залучили обманом.

Читайте також: Тимошенко заявила про створення “воєнного кабінету” і гарантії безпеки для України в НАТО

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE