Politerno > Україна і світ > Поліція затримала співачку Приходько на шляху до суду щодо агітаційного ролика Порошенка (Фото)

Поліція затримала співачку Приходько на шляху до суду щодо агітаційного ролика Порошенка (Фото)

  • 23 Липня, 2018
  • 10016 Переглядів
  • 0

Працівники поліції затримали на в’їзді до Києва співачку Анастасію Приходько, коли вона їхала на суд, де мала розглядатися справа про агітаційний ролик президента Петра Порошенка, до зйомок якого її залучили обманом.

Про це повідомила журналіст Анна Калюжна на своїй сторінці у Facebook.

За словами журналіста, Приходько розповіла, що поліція протримала її годину – перевіряла нібито, чи не вкрадена машина. При цьому протоколи поліцейські не склали.

В результаті співачка запізнилася на суд проти компанії, яка зняла політичну рекламу для Порошенка, збрехавши учасникам, що відеоролик буде соціальним. Судове засідання, яке мало бути першим за позовом Приходько, перенесли.

Як повідомлялось, довкола передвиборчого ролика президента Петра Порошенка розгорівся скандал – Анастасія Приходько заявила, що на прохання міністра культури погодилася знятися в “соціальному проекті”, однак потрапила в “політичну заказуху”.

Невдовзі виявилося, що так само, як і Приходько, інші учасники передвиборчого відеоролика Порошенка також не знали про те, що їх знімають для політичної реклами.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE