Politerno > Україна і світ > Приходько взяла участь у передвиборчому ролику Порошенка сама того не знаючи (Відео)

Приходько взяла участь у передвиборчому ролику Порошенка сама того не знаючи (Відео)

  • 19 Лютого, 2018
  • 1820 Переглядів
  • 0

У відповідь на обурення співачки Анастасії Приходько, міністр культури Євген Нищук прокоментував її участь у передвиборчому ролику Петра Порошенка.

Як відомо, напередодні Настя публічно обурилася своїй появі на відео, яке начебто мало бути просто соціальним, а вийшло політичним.

Як заявила Настя, їй зателефонував міністр культури Євген Нищук і попросив знятися у соціальному ролику. Вона погодилася.

Але відео вийшло під назвою “Йдемо вперед. Петро Порошенко”. Оприлюднили його ще наприкінці січня на YouTube-каналі та сайті відділу інформаційної політики Волинської ОДА.

Приходько помітила себе на відео лише згодом та записала звернення, у якому запевняє, що не давала згоди на участь у передвиборчій кампанії, і захищатиме свою честь та гідність.

ТаблоID звернувся до прес-служби міністра та отримав відповідь.

“Дійсно, розмова Євгена Миколайовича з пані Анастасією  була щодо просто ПРИНЦИПОВОЇ згоди у зйомках умовного відео-ролику. Адже це сфера культури, а вони є знайомими і мають контакти один одного. Всі подальші переговори велися продюсерами ролику з одного боку та продюсером співачки Денисом Путинцевим з іншого боку, який був поінформований щодо змісту зйомок та сприяв їх проведенню”, – заявили у Нищука.

“Після того, як інформація від співачки поширилась мережею Інтернет, ми неодноразово намагалися зв’язатися з Анастасією, втім на контакт з учорашнього вечора і дотепер вона не виходить. Знову ж-таки, за наявною у нас інформацією, станом на сьогодняшній ранок ролик, в якому знімалась співачка, вже перемонтований, і зараз на екранах він вже без її участі”, – додали представники міністра.

Читати також: “Хто він, цей президент, і куди веде країну?” – німецька преса про Порошенка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE