Politerno > Україна і світ > Хто входить в штаб Зеленського, та які у нього відносини з Коломойським

Хто входить в штаб Зеленського, та які у нього відносини з Коломойським

  • 21 Січня, 2019
  • 2403 Переглядів
  • 0

Виборчий штаб шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського складається з кількох людей, а очолює його керівник руху “Слуга народу” Іван Баканов.

Про це Зеленський розповів в інтерв’ю “УП”.

“Виборчий штаб очолює Іван Баканов. Це глава руху “Слуга народу”. Мені поки не подобається слово “партія”, вибачте, може, якось перейменуємо”, – сказав шоумен.

Ідеологом руху він назвав “доктора юридичних наук Руслана Стефанчука”, у якого “професійна команда з різних міст – Київ, Харків, Хмельницький”.

На питання, скільки людей залучені до президентської кампанії, Зеленський сказав:

“Юра Костюк (один зі сценаристів серіалу “Слуга народу” – ред.) – мій колега, мій товариш. Крім нього, ще є Міша Валєєв – креативний продюсер студії “Квартал 95″. Ось Сергій Шефір – мій партнер по бізнесу і співавтор, і його брат Боря Шефір. Нас кілька людей. Тут немає мільйона маркетологів, але сімка творчих людей є”.

Також Володимир Зеленський заявив, що телеканал “1+1” винен студії “Квартал 95” велику суму грошей і запевняє, що ніяких відносин у нього з олігархом Ігорем Коломойським немає.

На питання, чи правда, що Коломойський, який володіє телеканалом “1+1”, винен йому чотири мільйони доларів, Зеленський відповів:

“(Закашлявся – УП). Хм, я відповів? Це комерційна таємниця, я не хочу говорити. Це дійсно правда, вони нам винні гроші. Сума немаленька. “1+1″ нам винні”.

При цьому на прохання описати відносини з Коломойським, він запевнив, що ніяких відносин і дружби з бізнесменом у нього немає.

“Дивіться, ми не друзі. У мене друзі в “Кварталі”. Я прошу мені взагалі не приписувати таких людей, тому що ми з різних поколінь”, – сказав шоумен.

Він додав, що відносини з Коломойським у нього виключно робочі.

На питання, чому тоді його піарить “1+1”, Зеленський відповів, що телеканал стратегічний партнер його студії.

“Я думаю, що “1+1”, по-перше, наш стратегічний партнер. Тому що багато нашого продукту, якісного, виходить на “1+1″. Вони отримують від цього рейтинги. Раз”, – заявив він.

“По-друге, канал “1+1 “прекрасно знає, хто я такий і чим я займаюся, як я заробляю, як заробив свої гроші, звідки у мене західні компанії. Вони все це знають і мені нема чого за великим рахунком приховувати”, – додав Зеленський.

На питання, якщо він стане президентом, чи поверне “Приватбанк” Коломойському, Зеленський здивувався, чому він повинен буде це вирішувати.

“Чого раптом? Чого раптом я це буду вирішувати? Або ви що думаєте, я пішов у президенти, щоб повертати банк? Ні. Я не збираюся нікому нічого повертати”, – заявив шоумен.

При цьому він додав, що Коломойський зовсім не допомагає йому з президентською компанією, ні фінансово, ні іншим чином.

Читайте також: Ще один актор “Кварталу” може податись в політику

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE