Politerno > Тернопільщина > Звільнення Шашкіна з посади керівника облавтодору пролобіював нардеп Барна

Звільнення Шашкіна з посади керівника облавтодору пролобіював нардеп Барна

  • 30 Січня, 2019
  • 5844 Переглядів
  • 0

Екс-голова ДП «Тернопільський облавтодор» Володимир Шашкін втратив свою посаду через те, що не захотів йти на поступки народному депутату з президентської фракції у парламенті Олегу Барні.

Володимира Шашкіна звільнили з посади голови облавтодору в січні цього року. На даний момент підприємство не має керівника.

Як стало відомо «Політерно» з власних джерел в облавтодорі, звільненню Володимира Анатолійовича передувала його дуже важка та емоційна розмова з Олегом Барною, під час якої народний депутат та брат губернатора Тернопільщини вимагав від очільника підприємства посприяти приватизації Заліщицького райавтодору. Як повідомили свідки події, під час суперечки Олег Барна зачинив двері в кабінет і більше години вимагав від чиновника підписати відповідні документи. У разі відмови народний обранець обіцяв зробити все, щоб Шашкін втратив посаду. Чим власне, все і закінчилось, так як пан Володимир відмовив нардепу.

Шашкін був викликаний в Київ, де йому повідомили про звільнення.

Редакція звернулась до пана Володимира за коментарем та він заявив, що ніякої розмови з Барною не було, говорив про якихось свідків у приймальні і запевнив, що заяву про звільнення написав за власним бажанням.

Звичайно таке пояснення видається вкрай сумнівним, адже цілком закономірно, що з такої посади за власним бажанням, просто так, не йдуть. Тим більше, у самому облавтодорі усі вперто стверджують що керівника – «звільнили».

Тож  повністю довіряємо нашим джерелам щодо вищезазначеної інформації. Напевно, відчуваючи близьку зміну влади, посіпаки президента намагаються відхопити усе, до чого мають можливість дотягнутись.

Читайте також: Спілка “Об’єднання учасників АТО Тернопілля” заявляє, що Олег Барна їх скомпроментував

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE