Politerno > Україна і світ > Аваков: заступник глави фракції БПП під слідством через заяви двох кандидатів

Аваков: заступник глави фракції БПП під слідством через заяви двох кандидатів

  • 25 Лютого, 2019
  • 1415 Переглядів
  • Comments Off

Заступник глави фракції БПП у Верховній Раді Сергій Березенко є фігурантом кримінальних проваджень за заявами двох кандидатів у президенти.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, пише департамент комунікації МВС.

“Сергій Березенко став фігурантом проваджень на основі заяв мінімум двох кандидатів у президенти. І його ім’я, як організатора схем, зазначено в цілому ряді звернень. Ми не можемо не зафіксувати ці звернення і не вести розслідування”, – сказав Аваков.

За його словами, він уважно прочитав обурену заяву Березенка через те, що він став фігурантом кримінального провадження.

Аваков стверджує, що Березенку немає чого хвилюватися, якщо він чесна людина, адже “завжди є перевірка і вона встановить факти”.

Читайте також: “Завдання – збір підписів і особистих даних”: Журналістка влаштувалася в штаб БПП і злила подробиці роботи (Відео)

“А хвилюватися, що ти фігурант не треба, я наприклад фігурант мінімум чотирьох проваджень в РФ, оголошений у розшук, заочно заарештований”, – додав міністр.

На початку лютого кандидат у президенти Анатолій Гриценко публічно звернувся до Авакова і сказав, що Березенко – це тіньовий штаб, де зібрали “креативних мерзотників”, які роблять все для підкупу виборців.

За словами Авакова, від 23 лютого, лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко принесла “величезну пачку документів”, де фігурує Березенко.

Міністерство внутрішніх справ за заявами лідерки “Батьківщини” Юлії Тимошенко порушило дві кримінальні справи про фальшування виборів командою Петра Порошенка.

Читайте також: Організовано підкуп виборців на користь Порошенка за 1,5 млрд бюджетних гривень – Аваков

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE