Politerno > Україна і світ > За заявами Тимошенко МВС порушило дві справи про підкуп виборців командою Порошенка (Відео)

За заявами Тимошенко МВС порушило дві справи про підкуп виборців командою Порошенка (Відео)

  • 19 Лютого, 2019
  • 1739 Переглядів
  • Comments Off

Міністерство внутрішніх справ за заявами лідерки “Батьківщини” Юлії Тимошенко порушило дві кримінальні справи про фальшування виборів командою Петра Порошенка.

Як зазначила політик, сьогодні в МВС вона дала свідчення у цих двох справах.

Одна стосується масштабного підкупу виборців, який команда Порошенка планує здійснити по всій Україні. За нашою інформацією, по тисячі гривень планують роздати 6 мільйонам українців! І таким чином купити собі вихід у другий тур. Але наша команда не дасть цього зробити. Вибори мають пройти чесно!

Друга справа, порушена за моєю заявою, стосується аномального збільшення реєстру виборців. Зрозуміло, що Порошенко хоче використати для голосування «мертві душі» і вкинути бюлетені. Я переконана, що МВС витребує реєстр і повністю перевірить його до дня виборів“, – повідомила журналістам народний депутат біля будівлі МВС.

За словами Юлії Тимошенко, цинічно, що влада розгортає машину з руйнації демократії, з підкупу виборців, з фальсифікації реєстру в такі знакові дні, коли відбувалися найтрагічніші моменти Революції Гідності, коли країна-агресор почала проти України війну.

Наша мета – повністю припинити підкуп і повернути вибори в чесне демократичне русло. І ми цього доб’ємося. Не хвилюйтеся“, – підсумувала кандидат у президенти.

Читайте також: Тимошенко назвала «Північний потік-2» політичним і “непартнерським” проектом

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE