Politerno > Україна і світ > Ключові кандидати у президенти, включно із Зеленським, визначили радників з міжнародних питань

Ключові кандидати у президенти, включно із Зеленським, визначили радників з міжнародних питань

  • 19 Лютого, 2019
  • 1302 Переглядів
  • Comments Off

25 лютого в Брюсселі відбудеться представлення зовнішньополітичних радників ключових кандидатів на пост президента України – Петра Порошенка, Анатолія Гриценка, Юлії Тимошенко та Володимира Зеленського.

Вони візьмуть участь у дискусії в рамках “Української лабораторії”, організованої Офісом зв’язку українських аналітичних центрів у Брюсселі.

За твердженням організаторів, всі чотири кандидати-лідери президентських перегонів підтвердили участь своїх радників з міжнародних питань. Завдяки цьому стало відомо, хто є зовнішньополітичним радником Володимира Зеленського.

На цю посаду визначили харківчанку Ірину Венедіктову, завідувачку кафедри Цивільно-правових дисциплін Харківського національного університета імені Каразіна. Інформації про її досвід у сфері міжнародних питань знайти не вдалося. Відомо, що вона брала участь у конкурсі суддів Верховного суду. Перевірка тоді не знайшла у неї ознак недобросчесності, водночас, вона не пройшла конкурс за балами.

Зовнішньополітичним радником кампанії чинного президента визначили Ростислава Павленка, директора Національного інституту стратегічних досліджень. За інформацією “Європейської правди” чинний зовнішньополітичний радник президента Порошенка Костянтин Єлісєєв не бере участь у кампанії, щоби уникнути конфлікту зі статусом державного службовця

Від Юлії Тимошенко до Брюсселя поїде її багаторічний радник Григорій Немиря. Позицію Анатолія Гриценка представить народний депутат, Світлана Заліщук, яка віднедавна керує міжнародним напрямком у його штабі.

Читайте також: Хто лідирує насправді: таємні дані соцопитувань

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE