Politerno > Україна і світ > Прес-центр штабу АТО: в Маріуполі відзначили День українського добровольця

Прес-центр штабу АТО: в Маріуполі відзначили День українського добровольця

  • 15 Березня, 2017
  • 1268 Переглядів
  • 0

В Маріуполі відзначили День українського добровольця.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, зранку вшанування добровольців відбулось в 24 окремому штурмовому батальйоні «Айдар».

“Щоправда тут День українського добровольця відзначали скромно – прямо на бойових позиціях. Заступник командира батальйону по роботі з особовим складом підполковник Олег Лелет обїхав опорні пункти і вручив кращим воїнам частини почесні знаки, подякувавши добровольців за зразкову службу”, – повідомляють у штабі.

– Ми продовжуємо стримувати ворога на дальніх підступах до Маріуполя, відтак часу для широкого святкування в нас не має. Утім, я не сумніваюсь, що обов’язково настане час, коли ми зможемо відзначити цей день більш святково і в інших обставинах: станеться це коли ми звільнимо нашу землю від ворожої навали зі сходу, – сказав офіцер звертаючись до своїх підлеглих.

Заступник командира батальйону підкреслив, що його частина втратила у боях за незалежність України 187 бійців, відтак кожен військовослужбовець «Айдару» добре усвідомлює: чому він тут і за що воює.

Ввечері кілька десятків військовослужбовців ОТУ «Маріуполь відвідали урочистий концерт, присвячений Дню українського добровольця. Заступник командира ОТУ «Маріуполь» по роботі з особовим підполковник Олег Маляренко від імені командувача оперативно-тактичного угруповання поздоровив усіх присутніх зі святом, відзначивши, що подвиг добровольців врятував країну. А також висловив сподівання, що День українського добровольця стане однією з основ, на якій будуть зростати та гартуватися нові покоління вільних українців.

Творчі колективи Маріуполя подарували воїнам-добровольцям чудовий концерт.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE