Politerno > Україна і світ > Каплін закликав бойкотувати призначення Ляшка в складі делегації від України в ПАРЄ

Каплін закликав бойкотувати призначення Ляшка в складі делегації від України в ПАРЄ

  • 15 Березня, 2017
  • 1654 Переглядів
  • 0

Народний депутат Сергій Каплін закликав бойкотувати призначення глави Радикальної партії Олега Ляшка в складі делегації від України в ПАРЄ замість Андрія Лозового.

Своє обурення призначенням він опублікував на сторінці в Facebook.

Крім цього, за словами Капліна, представники “Соціал-демократичної партії” звернулися до кожного депутата ПАРЄ з письмовими поясненнями щодо трагічного непорозуміння, з об’єктивним досьє на цього “політичного урку” і зареєструвала проект постанови про відкликання Ляшко.

“Жах! Ляшко представлятиме Україну, нас з вами і наших дітей, в ПАРЄ. СДП звертається до ВРУ з вимогою зупинити це рішення як таке, що руйнує авторитет України! Лозовій поступився Ляшко місцем в ПАРЄ, щоб той міг обґрунтовувати свої віденські і еміратських любовні пригоди і уїк-енди. А ще поїздки до своїх господарів, тому що всі вони будуть по два місяці жити в Лондоні, Женеві і тд. Але, це півбіди. це виклик репутації України. це виклик іміджу Держави. це приниження нашої Батьківщини, тому що представляти Україну буде бандит і злодій, що “сидів” за шулерство, афери, тому що європейський народ буде представляти махровий корупціонер, який згідно з європейськими законами не пояснив ні копійки своїх доходів. тому що від імені українців буде виступати “ланцюговий пес” олігархів і політик який зараз будує коаліцію злодіїв і деребанщіков В їх плані або угоді страшні бандитські ідеї зачистки профспілок і нових партій “, – написав Каплін.

При цьому Каплін повідомляє, що призначення Ляшко є черговим доказом того, що коаліція переформатується і угода, яку опублікували ряд ЗМІ, дійсно може мати місце.

Лідер Радикальної Партії Олег Ляшко, в свою чергу, розповів, що його членство в делегації ПАРЄ тільки посилить українську делегацію.

Він також підкреслив, що в ПАРЄ хочуть змінити регламент і повернути російську делегацію.

“Я маю намір жорстко і наполегливо відстоювати позицію України, зокрема, не давати приймати рішення, які суперечать національним інтересам країни”, – сказав Ляшко, додавши, що на його думку, “було б непогано”, якби всі лідери фракцій увійшли до складу делегації ПАРЄ і однією командою відстоювали національні інтереси країни.

Раніше повідомлялось, що в переговори про створення “коаліції на трьох” БПП вступили, Народний фронт і радикали Олега Ляшка. Жертвою нового розкладу у владі може стати прем’єр-міністр Володимир Гройсман або окремі члени його Кабміну.

Також ми публікували проект створення коаліції БПП, Народного фронту і фракції Ляшка. У цьому проекті було передбачено міжнародний тур Ляшко і його зустрічі з європейськими політиками.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE