Politerno > Україна і світ > На Майдані збирали охочих їхати на Донбас для підтримки блокадників

На Майдані збирали охочих їхати на Донбас для підтримки блокадників

  • 15 Березня, 2017
  • 1710 Переглядів
  • 0

Увечері на Майдані Незалежності в Києві відбувалась акція на підтримку блокади торгівлі з окремими районами Донецької і Луганської областей. Мітинг проходив замість урочистостей з нагоди дня добровольця, котрі планувалися раніше.

ПРо це йдеться в сюжеті ТСН.

Організатори почали збирати охочих їхати на схід або ж виходити на акції протесту в столиці. Серед учасників мітингу багато праворадикальних організацій – зокрема, ОУН, “Білий молот”, “Чорна стріла” тощо. Чимало присутніх молодих людей закрили свої обличчя балаклавами. Журналістам вони спершу пояснювали, що застудилися або ж гріються через прохолодну погоду, але згодом один із учасників зізнався, що побоюється репресій з боку влади.

“Небезпечно. Така система влади у нас в країні”, – пояснив він. І запевнив, що наразі планує відстоювати свободу країни протестами, а щодо можливості радикальних дій не дав чіткої відповіді. Нагадаємо, 14 березня у Києві на Майдані Незалежності пройшло віче на підтримку блокади торгівлі з окупованими територіями Донецької та Луганської області.

За приблизною оцінкою в заході взяли участь близько 150 людей.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE