Politerno > Україна і світ > У Путіна рекомендували телеканалам “не дуже хвалити” Зеленського – ЗМІ

У Путіна рекомендували телеканалам “не дуже хвалити” Зеленського – ЗМІ

  • 25 Квітня, 2019
  • 1120 Переглядів
  • Comments Off

В адміністрації президента РФ Володимира Путіна рекомендували федеральним каналам “не дуже хвалити” новообраного президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє російське видання “Проект” з посиланням на чиновника в адміністрації президента Росії.

За його словами, на російському телебаченні виходили надмірно компліментарні на адресу колишнього коміка сюжети і це було “перебором”.

Відзначається, що слова співрозмовника видання підтверджуються і випусками новин.

Зокрема в програмі “Вести недели” від 14 квітня Дмитро Кисельов буквально нахвалював кандидата в президенти, відзначаючи його “щирість”, а вже через тиждень подібного собі не дозволяв.

Також дуже акуратними були журналісти програми “Время” “Первого канала” у випуску, в якому підбивали підсумки виборів в Україні.

За словами джерела видання, близького до президентської адміністрації, в Кремлі поки не розуміють, чого чекати від майбутнього президента, тому вирішили не хвалити і не лаяти його.

Інший співрозмовник, близький до Кремля, підкреслив, що в Росії ніхто не чекає, що з приходом Зеленського відносини з Україною різко налагодяться. 

Нагадаємо, 24 квітня президент РФ Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок отримання російського громадянства для жителів окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Згодом стало відомо, що жителі окупованих територій Донбасу зможуть отримати російське громадянство без відмови від українського.

Україна вже звернулася до Ради безпеки ООН у зв’язку з цим указом.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE