Politerno > Україна і світ > ГПУ передала до суду обвинувальні акти у справі Гандзюк

ГПУ передала до суду обвинувальні акти у справі Гандзюк

  • 8 Травня, 2019
  • 1140 Переглядів
  • Comments Off

ГПУ 7 травня затвердила та направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо п’ятьох осіб, обвинувачених у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у своєму мікроблозі Twitter.

“ГПУ 07.05.2019 затвердила і направила до суду для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні, яке розслідувало ГСУ СБУ щодо п’яти осіб, котрі звинувачуються в заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть херсонської активістки К. Гандзюк”, – написала Сарган.

Нагадаємо, 24 квітня Генпрокуратура оголосила голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру нову підозру, згідно якої його підозрюють в замовленні побиття Катерини Гандзюк.

Перед цим, видання “Слідство.Інфо” повідомило, що п’ятьом імовірним виконавцям убивства активістки Катерини Гандзюк змінили підозру з вбивства на умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Пізніше у ГПУ підтвердили цю інформацію і заявили, що обвинувачені надали викривальні покази щодо своєї участі у злочині та інших осіб.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE