Politerno > Україна і світ > Нападників на Гандзюк більше не підозрюють у вбивстві – ЗМІ

Нападників на Гандзюк більше не підозрюють у вбивстві – ЗМІ

  • 23 Квітня, 2019
  • 1253 Переглядів
  • Comments Off

П’ятьом імовірним виконавцям вбивства активістки Катерини Гандзюк змінено підозру з вбивства на умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє “Слідство.Інфо”, зазначаючи, що журналісти дізнались про це під час судового засідання у вівторок.

Зазначається, що тепер Генпрокуратура інкримінує В’ячеславу Вишневському, Віктору Горбунову, Володимиру Васяновичу та Микиті Грабчуку нанесенні тяжких ушкоджень, що передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

При цьому за умисне вбивство, в якому чоловіків підозрювали до того, можна отримати суворіше покарання – позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Крім того, видання повідомляє, з посиланням на власні джерела, що аналогічно підозру змінили  Сергієві Торбіну, який, за версією слідства, організував групу нападників.

“Українська правда” звернулась по коментар до Генпрокуратури, однак там ані підтвердили, ані спростували інформацію.

Нагадаємо, 12 квітня Президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення з посади голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва.

Перед цим заступник голови Херсонської обласної адміністрації Євген Рищук, який може бути причетний до вбивства активістки Катерини Гандзюк, услід за головою ОДА Андрієм Гордєєвим написав заяву про відставку.

Читайте також: Заступник губернатора Гордєєва просив “якось покарати Гандзюк” (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE