Politerno > Україна і світ > Порошенко звільнив голову ОДА зі справи Гандзюк

Порошенко звільнив голову ОДА зі справи Гандзюк

  • 12 Квітня, 2019
  • 1102 Переглядів
  • Comments Off

Президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення з посади голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва.

Про це йдеться в указі президента №141 від 12 квітня.

“Звільнити Гордєєва Андрія Анатолійовича з посади голови Херсонської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою”, – йдеться в документі.

Наступним указом Порошенко призначив тимчасовим виконувачем обов’язків глави Херсонської ОДА Дмитра Бутрія.

Гордєєва призначили на посаду 28 квітня 2016 року. До цього він був народним депутатом Верховної ради VIII скликання від “Блоку Петра Порошенка”.

Активісти почали вимагати його відставки після вбивста Катерини Гандзюк. Вони вважають, що Гордєєв причетний до злочину. 

Нагадаємо, голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, який може бути причетний до вбивства активістки Катерини Гандзюк, подав у відставку з займаної посади за власним бажанням.

У свою чергу голова Херсонської облради Владислав Мангер засудив намір президента Петра Порошенка звільнити голову Херсонської ОДА Андрія Гордєєва через наполягання активістів.

Заступник голови Херсонської обласної адміністрації Євген Рищук, який може бути причетний до вбивства активістки Катерини Гандзюк, услід за головою ОДА Андрієм Гордєєвим написав заяву про відставку.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE