Politerno > Україна і світ > Заступник Гордєєва зі “справи Гандзюк” також написав заяву про відставку

Заступник Гордєєва зі “справи Гандзюк” також написав заяву про відставку

  • 9 Квітня, 2019
  • 1254 Переглядів
  • Comments Off

Заступник голови Херсонської обласної адміністрації Євген Рищук, який може бути причетний до вбивства активістки Катерини Гандзюк, услід за головою ОДА Андрієм Гордєєвим написав заяву про відставку.

Про це сам Рищук повідомив в Facebook.

“Як всім відомо, в п’ятницю Глава ОДА Гордєєв А.А. написав заяву на звільнення. Мій крок такий же. Я прийшов в ОДА на запрошення Андрія Гордєєва і йду разом з ним. Як мені здається (багато посміються), саме так і має бути”, – написав чиновник. 

За його словами, він пропрацював на посаді заступника голови ОДА “три плідних роки” і багато зробив “в області і для області”.

“Чи шкодую я про те, що обміняв своє затишне життя на роботу в ОДА? Ні. Я придбав сивину і повагу багатьох людей в області”, – написав Рищук.

Він додав, що і далі буде “працювати для людей, тільки вже в ролі депутата обласної ради”.

“Що стосується того проплаченого марення під назвою „Хто замовив Катю Гандзюк?”  можу сказати одне. Я вірю, що рано чи пізно знайдемо справжнього замовника. Що стосується мене – я все сказав в СБУ, пройшов поліграф і готовий допомагати всім, хто шукає справжнього замовника. А для себе роблю висновок: мене хтось дуже боїться”, – підсумував Рищук.

Нагадаємо, голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, який може бути причетний до вбивства активістки Катерини Гандзюк, подав у відставку з займаної посади за власним бажанням.

У свою чергу голова Херсонської облради Владислав Мангер засудив намір президента Петра Порошенка звільнити голову Херсонської ОДА Андрія Гордєєва через наполягання активістів.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE