Politerno > Україна і світ > Мангера вже не підозрюють у вбивстві Гандзюк – ЗМІ

Мангера вже не підозрюють у вбивстві Гандзюк – ЗМІ

  • 24 Квітня, 2019
  • 1258 Переглядів
  • Comments Off

Генпрокуратура оголосила голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру нову підозру, згідно якої його підозрюють в замовленні побиття Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє “Слідство.Інфо” з посиланням на власні джерела.

“Тепер Мангера обвинувачують за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу —  замовленні побиття, що передбачає позбавлення волі від 7 до 10 років”, – зазначає видання.

Раніше голову Херсонської облради обвинувачували в організації вбивства й умисному вбивстві. Така стаття загрожувала б позбавленням волі від 10 до 15 років або довічним ув’язненням.

Нагадаємо, 24 квітня видання “Слідство.Інфо” повідомило, що п’ятьом імовірним виконавцям убивства активістки Катерини Гандзюк змінили підозру з вбивства на умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Пізніше у ГПУ підтвердили цю інформацію і заявили, що обвинувачені надали викривальні покази щодо своєї участі у злочині та інших осіб.

Раніше стало відомо, що заступник голови Херсонської облдержадміністрації Євген Рищук просив підозрюваного в організації убивства Катерини Гандзюк Олексія Левіна “якось покарати” активістку та обіцяв заплатити за це.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE