Politerno > Україна і світ > У Зеленського кажуть, що гроші на перевірку Укроборонпрому в уряду є, можуть допомогти фахівцями

У Зеленського кажуть, що гроші на перевірку Укроборонпрому в уряду є, можуть допомогти фахівцями

  • 9 Травня, 2019
  • 1509 Переглядів
  • Comments Off

На сьогоднішній день є можливість розпочати перевірку ефективності використання бюджетних коштів ДК “Укроборонпром”, які було передбачено на підготовку виробництв нових озброєнь. 

Про це на своїй сторінці у Facebook 9 травня заявив радник новообраного президента Володимира Зеленського з питань безпеки та оборони Іван Апаршин.

“Уряд має намір найближчим часом розпочати аудит ДК “Укроборонпром”. Мінфіну доручено пошук необхідного фінансування. …  Але є можливість вже сьогодні розпочати перевірку ефективності використання бюджетних коштів, які передбачені на підготовку виробництв нових озброєнь, зокрема для Військово-морських сил України”, – заявив він.

При цьому Апаршин зауважив, що у 2018 – 2019 рр. Мінекономрозвитку отримало на зазначену програму 5,5 мільярдів гривень.

“У нас є фахівці високого рівня. Ми готові допомогти уряду на безоплатній основі. Чекаємо пропозиції від уряду”, – додав він і уточнив, що йдеться про допомогу “фахівців з оборонно-промислового комплексу”. 

Нагадаємо, днями Іван Апаршин у відповідь на призначення  нового командувача Об’єднаних сил заявив, що Олександр Сирський є гідною людиною і професійним генералом, але не зрозуміло, чому це призначення потрібно було здійснювати саме зараз, після виборів президента.

Читайте також: Порошенко присвоїв 24 генеральські звання в ЗСУ, ДПСУ та СБУ. Огляд

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE