Politerno > Україна і світ > “Батьківщина” представила першу п’ятірку і готова до коаліції з Зеленським

“Батьківщина” представила першу п’ятірку і готова до коаліції з Зеленським

  • 10 Червня, 2019
  • 2391 Переглядів
  • Comments Off

У понеділок, 10 червня, у Києві відбувся XIV з’їзд партії ВО «Батьківщина».

Першою учасників заходу привітала лідер партії Юлія Тимошенко. Вона наголосила: її команда дійсно готова піднімати та відроджувати Україну.

За її словами, країна змінилась докорінно після президентських виборів.

«Країна стала іншою з одної причини – українці сказали «Досить!» Ми всі реально хочемо змін», – заявила вона.

Юлія Тимошенко також звернула увагу на те, що сьогодні вкрай важливо, щоб не тільки прізвища змінились в парламенті, «а щоб реально відбувся злам старої системи, щоб люди відчули, що вони стали жити краще».

«Саме для цього ми зібралися і йдемо на виборчу парламентську кампанію. Ми не хочемо допустити реваншу, щоб ті, хто 5 років нівечив парламент, не зайшли і не стали рушійною силою лобізму та корупції», – сказала вона.

Юлія Тимошенко зазначила, що «Батьківщина» готова об’єднатися в сильну коаліцію дій з новим президентом і разом зробити все, щоб вже за 100 днів кожен українець відчув зміни.

«Наша команда налаштована в новому парламенті йти в сильну коаліцію з новим президентом і з іншими демократичними проєвропейськими силами. Ми готові запропонувати новій коаліції план дій і зробити все, щоб він став реальністю», – сказала вона.

На її думку, Україні потрібна «коаліція дій»: «Не змін, не обіцянок, а коаліція дій».

Юлія Тимошенко впевнена, що розроблений найкращими вітчизняними фахівцями «Новий курс України» стане основою коаліційної угоди для прихильників змін у новому парламенті. Це дозволить дати реальний результат вже за 100 днів, переконана політик.

«Ми йдемо на вибори не лише з чіткою програмою, але і з програмою на 100 днів. Результат за 100 днів», – сказала Голова партії і зауважила, що ця програма буде, як календар, щоб люди могли відзначити всі зміни.

Лідер «Батьківщини» також зазначила, які результати мають бути за 100 днів.

«Зупинення падіння економіки, припинення терору над підприємцями, зведення до мінімуму корупції, тому що ми плануємо ухвалити новий податковий кодекс. Ми зробимо все, щоб за ці 100 днів розпочалась масштабна перебудова  грошово-кредитної політики. Ми покладемо край кредитам по 20% річних, покладемо край недоступності кредитам для нашої економіки. Підняти пенсії та зарплати, переглянути бюджет,  повернути молоді те, що в них забрали, – допомога на дитину. У ці 100 днів ми ухвалимо закон про страхову медицину. Це наші невідкладні першочергові дії», – підсумувала лідер «Батьківщини» і додала, що у перші 100 днів люди відчуватимуть зміни щоденно.

На з’їзді партії в понеділок було оголошено першу п’ятірку списку “Батьківщини”:

1. Юлія Тимошенко, лідер “Батьківщини”, депутат Верховної Ради.

2. Сергій Тарута, лідер партії “Основа”, депутат Верховної Ради.

3. Валентин Наливайченко, колишній голова СБУ, лідер партії “Справедливість”.

4. Сергій Соболєв, депутат Верховної Ради.

5. Олена Кондратюк, депутат Верховної Ради.

Читайте також: Я обираю Батьківщину: Євген Рибчинський підтримав Юлію Тимошенко

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE