Politerno > Україна і світ > Портнова не хвилюють протести студентів проти його повернення в університет

Портнова не хвилюють протести студентів проти його повернення в університет

  • 19 Червня, 2019
  • 1230 Переглядів
  • Comments Off

Скандально відомого Андрій Портнов знову взяли на кафедру конституційного права Національного університету імені Шевченка.

Про це колишній заступник голови Адміністрації президента при Вікторі Януковичі заявив у своєму Telegram-каналі.

“ЗМІ пишуть, що Портнов поновився професором юридичного факультету Національного університету ім. Шевченка і студенти пропонують протестувати”, – зазначив він.

“Інформую, мене не поновлювали, а заново прийняли на кафедру конституційного права”, – заявив Портнов.

“І я підтримую будь-який протест, крім голодування. Громадяни повинні вільно висловлювати свої думки і проводити дозвілля в будь-якому зручному для них форматі”, – додав він.

Раніше через повернення Андрія Портнова до викладання у КНУ імені Тараса Шевченка студентів, співробітників, викладачів та випускників університету закликали “стати на захист честі і репутації свого університету” та приєднатися до двох вимог.

– скасування наказу про працевлаштування Портнова Андрія Володимировича на посаду професора кафедри конституційного права КНУ ім. Тараса Шевченка;

– публічне вибачення від ректора КНУ ім. Тараса Шевченка Леоніда Губерського за призначення Андрія Портнова

“Портнов не проведе в КНУ жодної лекції!”, – заявили організатори акції протесту, запланованої на 18:30 четверга, 20 червня.

Нагадаємо, колишній заступник глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов звинувачує Петра Порошенка у спробі захоплення влади і у державній зраді та вимагатиме арешту всіх його активів.

19 травня екс-заступник глави адміністрації президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов заявив про повернення в Україну.

Вже 20 травня Портнов заявив, що подав до Державного бюро розслідувань заяву із звинуваченням президента Петра Порошенка у скоєнні злочину.

Також стало відомо, що ДБР розпочало досудове розслідування за фактом можливої державної зради екс-президента Петра Порошенка за заявою заступника глави Адміністрації колишнього президента Віктора Януковича Андрія Портнова.

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що екс-заступник глави Адміністрації колишнього президента Віктора Януковича Андрій Портнов допомагає йому з деякими юридичними питаннями.

27 травня Андрій Портнов подав до ДБР четверту заяву про “злочини” колишнього глави держави Петра Порошенка.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE