Politerno > Україна і світ > Соратник Януковича і товариш Коломойського Портнов повернувся в Україну

Соратник Януковича і товариш Коломойського Портнов повернувся в Україну

  • 19 Травня, 2019
  • 1431 Переглядів
  • Comments Off

Екс-заступник голови Адміністрації президента часів Януковича Андрій Портнов повернувся в Україну.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши фото біля аеропорту в Києві.

“Друзі, понад п’ять років я не був у своїй країні. І сьогодні хочу дати впевнений сигнал тисячам людей, які покинули Україну, – пора повертатися, будувати і відновлювати. Привіт, моя дорога Батьківщино!”, – написав Портнов у telegram.

Нагадаємо, під час президентства Віктора Януковича Портнов був заступником глави Адміністрації Президента, він брав участь в написанні т.зв. “Диктаторських законів”, курував в АП правові питання.

Після Революції гідності Портнов покинув Україну і оселився у Відні. СБУ розпочала кримінальне провадження за статтею “державна зрада” відносно першого заступника голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Портнова.

Після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах він заявив, що збирається повернутися в Україну.

Серед осіб, які перерахували гроші на президентську кампанію Володимира Зеленського, є люди, пов’язані з бізнесменом Павлом Фуксом і екс-заступником глави АП Віктора Януковича Андрієм Портновим.

Офіційно в команді Володимира Зеленського заперечують причетність Портнова до неї. Однак за даними LB.ua, нардеп Валерій Писаренко, заступник голови депутатської групи “Відродження” і давній соратник Портнова, взяв на себе роль неформального представника Володимира Зеленського у Верховній Раді.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE