Politerno > Україна і світ > Портнов подав на Порошенка заяву до ДБР

Портнов подав на Порошенка заяву до ДБР

  • 21 Травня, 2019
  • 1674 Переглядів
  • Comments Off

Колишній заступник глави Адміністрації екс-президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що подав до Державного бюро розслідувань заяву із звинуваченням Петра Порошенка у скоєнні злочину.

Про це він заявив на своєму каналі у Telegram.

“Порошенко офіційно втратив недоторканність від кримінального переслідування і годину тому ми направили в Державне бюро розслідувань першу заяву про злочин”, — Так, за словами Портнова, Порошенка вважають “причетним до державної зради, спроби захоплення державної влади і перевищення влади і службових повноважень”.

Сьогодні стало відомо, що екс-заступника глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова охороняють поліцейські з автоматами.

29 серпня 2018 року екс-заступник голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що отримав в управління телеканал “NewsOne”, а в жовтні 2018 року Портнов вирішив розірвати договір про управління телеканалом NewsOne.

19 травня екс-заступник глави адміністрації президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов заявив про повернення в Україну.

Генпрокурор Юрій Луценко через коментар у Facebook дав зрозуміти, що слідство не знайшло доказіввчинення злочину екс-заступником глави адміністрації президента Віктора Януковича Андрієм Портновим.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE