Politerno > Україна і світ > Телеканал NewsOne перейшов в управління Портнова

Телеканал NewsOne перейшов в управління Портнова

  • 29 Серпня, 2018
  • 1380 Переглядів
  • 0

Колишній заступник голови адміністрації екс-президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що отримав в управління телеканал NewsOne.

Про це він повідомив у Facebook.

“Інформую, що позавчора у Відні підписав угоду про управління телеканалом NewsOne”, – написав Портнов.

Він розповів, що власник ста відсотків статутного фонду компанії Володимир Мураєв (батько нардепа Євгена Мураєва – ред.) передав йому телеканал в управління терміном на три роки.

“За умовами договору мені, на комерційних умовах, передано право здійснювати всю діяльність з управління телеканалом”, – зазначив Портнов.

За його словами, угода передбачає, що протягом цього періоду власник не має права втручатися в діяльність Портнова  або в односторонньому порядку припинити договір.

У випадку, якщо власник захоче продати канал, за умовами договору він повинен пріоритетно запропонувати його Портнову.

У коментарі Українській правді на питання про комерційні умови угоди, Євген Мураєв відповів:

“Це комерційна таємниця і не найважливіший у цьому договорі аспект”.

Пізніше Євген Мураєв у Facebook підтвердив інформацію, що NewsOne перейшов під управління Портнова.

“З понеділка (3 вересня – ред) NewsOne переданий в управління відомому юристу і просто хорошій людині, з яким ми бачимо світ однаково живописно, Андрію Портнову. Тепер він буде здійснювати всю діяльність з управління і регулювання інформполітики”, – написав Мураєв.

Як стало відомо у березні цього року, СБУ розпочала кримінальне провадження за статтею “державна зрада” відносно першого заступника голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Портнова.

Читайте також: Телетайп: Порошенко – Головний Патріот України, Медведчук – Прапорщик України, Тимошенко – Мати-Засновниця України

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE