Politerno > Україна і світ > Соціологи визначили антирейтинг українських політиків

Соціологи визначили антирейтинг українських політиків

  • 29 Серпня, 2018
  • 1293 Переглядів
  • 0

Українці заявили, що ненавидять в. о. міністра охорони здоров’я Уляну Супрун, директора «Нафтогазу» Андрія Коболєва і главу НАБУ Артема Ситника.

Такі результати показало дослідження, проведене Соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення американського Міжнародного республіканського інституту, пише «Слово і Діло».

Зокрема, респонденти повинні були дати відповідь на питання: «Яке Ваше ставлення до таких українських політиків і представників української влади?».

Всього до антирейтингу потрапив 21 політик.

Очолила список Уляна Супрун, якій 46% опитаних українців висловили своє негативне ставлення. Друге місце в цьому списку займає Андрій Коболєв. Дуже негативне ставлення йому висловили 20% респондентів. До Артему Ситнику дуже негативно ставляться 18% опитаних.

Як повідомляється, опитування проводилося по всій Україні (крім анексованого Криму і частини Донбасу) з 26 травня по 10 червня 2018 року. Метод опитування – особисте інтерв’ю у респондента вдома. Всього було опитано 2400 жителів України у віці 18 років і старше, які мають право голосувати. Вибірка репрезентативна за статтю, віком, області та розміром населеного пункту. Допустима похибка не перевищує 2%.

Читайте по темі: GfK Ukraine: Президентський рейтинг Тимошенко перевищив 23%

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE