Politerno > Україна і світ > GfK Ukraine: Президентський рейтинг Тимошенко перевищив 23%

GfK Ukraine: Президентський рейтинг Тимошенко перевищив 23%

  • 20 Серпня, 2018
  • 2894 Переглядів
  • 0

Юлія Тимошенко зміцнює своє лідерство в президентському рейтингу, у півтори рази випереджаючи найближчого конкурента. Це підтвердило чергове опитування громадської думки.

Про це повідомляє УНІАН.

Так, згідно з даними компанії GfK Ukraine віддати свій голос за лідера «Батьківщини» нині готові 23,1% виборців, які визначилися і прийдуть на дільниці.

Чинного Президента Петра Порошенка, якого називали найвірогіднішим суперником Юлії Тимошенко у другому турі, підтримують 8 відсотків українців. Він посідає лише сьоме місце, поступаючись Анатолію Гриценку, Юрію Бойку, Олегу Ляшку, Святославу Вакарчуку і Вадиму Рабиновичу.

Лідером партійного рейтингу, за даними соціологів, теж є партія Юлії Тимошенко «Батьківщина». За неї на парламентських виборах проголосували б 25,9% респондентів, які визначилися з вибором і прийдуть голосувати.

Дослідження проводилося 3-22.07.2018. Були опитані 1000 респондентів у віці від 16 років по всій Україні.

Як засвідчили нещодавно презентовані під час прес-конференції в УНІАН результати опитування громадської думки, проведеного Центром «Соціальний моніторинг» та Українським інститутом соціальних досліджень ім.О.Яременка, лідер ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко очолює президентський рейтинг, а «Батьківщина» є лідером серед партій.

Читайте також: У БПП заявили, що Тимошенко “єдиний, непробивний і стійкий політик в Україні, який має свій ядерний електорат”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE