Politerno > Україна і світ > Як торгувати званням президента України, – політтехнолог

Як торгувати званням президента України, – політтехнолог

  • 20 Серпня, 2018
  • 2155 Переглядів
  • 0

Прочитав інтерв’ю Віктора Ющенка – те саме, на УП, яке спочатку мало заголовок, відповідний змісту, тобто, про Ющенка і Порошенка, а потім він раптом змінився на заголовок про Тимошенко і Януковича, що не є основною темою статті. Ну, такі фортелі – це відомі українські реалії з серії «гроші не пахнуть».

Мене в статті вразило інше. Чи не абсолютна впевненість Ющенка в своїй правоті: всі невдачі – це провина інших, а всі успіхи – його персональна заслуга. Він завжди був болісно самозакоханим.

Примітивні міркування на рівні низового функціонера партії «Свобода».

Ні, мене вразила безумовна підтримка з боку третього президента України, кого б ви думали – Олега Ляшка! Тобто, не просто підтримка, а збіг за ідеологічними, економічними та життєвими позиціями плюс особиста симпатія! Ну не може Ющенко не знати, хто такий Ляшко! У політичному сенсі. Не може не бачити колишній глава Нацбанку цілковиту утопічність вимог Ляшка підняти зарплати, пенсії і все інше одномоментно і без відповідної економічної бази. Але заперечує, що все це шалений популізм.

Ляшко – це проект, який фінансується Ахметовим на прохання його партнера Порошенка, який вважає, що виграє у нього у другому турі. Виходить, що Ющенка прикупили в рамках цього ж проекту – за шикарний офіс і оплату його бджільницьких хотілок.

Точно так само, як це зробив Янукович свого часу – «амбарна книга ПР» тому свідчення.

Нічого нового, але все одно гидко. Однак, якщо ви не гидливі, інтерв’ю прочитати варто: воно на рідкість самовикривальне.

Олександр Кочетков, політтехнолог

Читайте також: Смешко розповів про корупцію екс-президента Ющенка (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE