Politerno > Україна і світ > Одкровення трьох президентів

Одкровення трьох президентів

  • 27 Серпня, 2021
  • 1267 Переглядів
  • 0

На УП опубліковано інтерв’ю з трьома президентами України, присвячені 30-річчю незалежності, пошукам національної ідеї, ворогам України, найбільшим звершенням і невдачам.

Характерно, що всі троє сходяться в одному: головне досягнення – це проявлена ​​готовність українців захищати свою землю зі зброєю в руках від агресора. Навіть якщо він прикидається братнім народом. І з цим сперечатися складно.

Леонід Кучма, як завжди, чіткий, конкретний і прагматичний. І наші труднощі бачить не стільки в зовнішніх чинниках, скільки в нашій внутрішній роз’єднаності, чим користуються зовнішні сили.

Віктор Ющенко теж в своєму репертуарі: розповідає щось замудре про народ, коріння та історію (ні, про бджіл промовчав). А всі біди – виключно Росія.

Але найбільш характерна позиція Петра Порошенка. Я знаю його як людину розумну. І вважав, що за два роки його вже попустило. Таки ні!

Він як і раніше бачить себе головним патріотом країни, а головною бідою України явно вважає те, що при владі нині не він, а Володимир Зеленський, який заважає ПОПу продовжувати безкомпромісний АрМоВір в режимі «Жмурукуобнімаю!». Прямо такими словами він, звичайно, не говорить, але контекст читається однозначно. Якщо хочете побачити портрет безнадійно реваншиста, то придивіться до Петра Олексійовича. Тому що Порошенко має серйозний намір повернутися! Причому, не відкладаючи.

Так, друзі, нас чекають веселі днинки. Шкода тільки, що спостерігати їх доведеться вживу, а не тільки по ТБ.

Олександр Кочетков



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE