Politerno > Україна і світ > Ющенко побудував величезну резиденцію під Києвом. Її оточує захисний рів і болото. ВІДЕО

Ющенко побудував величезну резиденцію під Києвом. Її оточує захисний рів і болото. ВІДЕО

  • 17 Липня, 2021
  • 1009 Переглядів
  • 0

У той час, як колишня перша леді Катерина Ющенко відвідувала Каннський кінофестиваль, її чоловік Віктор Ющенко займався господарством у своїй резиденції під Києвом. Сусіди регулярно бачать, як політик доглядає за садом і кіньми.

Фотокореспонденти “Страни” вирушили в селище Нові Безрадичі, що в 20 кілометрах від Києва, щоб подивитися, як Віктор Андрійович за 25 років розбудував свій заміський маєток.


На території маєтку Ющенка велике озеро

Переїхав він в Нові Безрадичі у 2014 році з державних дач у Конча-Заспі, де зараз проживає президент Володимир Зеленський.

Місцеві жителі жартома кажуть, що у них село імені Ющенка. Адже раніше тут розташовувався його старий, більш скромний особняк. А пізніше неподалік політик звів величезну будову, в рази більшу, ніж попередню.

Зліва від господарського особняка гостьовий будиночок, а праворуч – теплиця

Територія його нинішніх володінь 3,5 гектара. Цю місцевість він облюбував, ще коли був головою Нацбанку. Як раніше повідомляли ЗМІ, тоді він купив 7 соток всього за кілька мішків зерна.

Дорога від траси до його дому якісно заасфальтована, горять всі ліхтарі і місцями висять камери спостереження.

Перед поворотом до будинку Ющенка обабіч траси встановлено знак «поворот направо заборонений», «поворот наліво заборонений», але все ж якщо ви ризикнете, то натрапите на «цеглину».

Будинок Ющенка потопає у зелені

Як видно з відео, Віктор Ющенко знайшов спосіб захиститися від небажаних гостей: навколо його земель виритий канал близько трьох метрів шириною. До того ж цей рів болотистий.

На просторій ділянці є ферма, сад, кілька водойм, столярна майстерня, знаменита бджолина ферма, хата-музей і кілька вітряних млинів. На одному з водоймищ встановлено кілька рибальських містків. Також на березі спорудили місце для барбекю з великою критою терасою.

У екс-президента немає помпезних палаців з церквами, як у Петра Порошенка, але у нього тут ціле ранчо. Частина території відведена для вигулу коней. Також є кілька городів і теплиця.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE