Politerno > Україна і світ > Гриценку варто згадати свою роботу в уряді Януковича, а не розповсюджувати брехню про Тимошенко – Крулько

Гриценку варто згадати свою роботу в уряді Януковича, а не розповсюджувати брехню про Тимошенко – Крулько

  • 29 Серпня, 2018
  • 1593 Переглядів
  • 0

Анатолій Гриценко відпрацьовує брудну технологію щодо Юлії Тимошенко, згадуючи її ім’я поруч із прізвищами одіозних політиків Медведчука і Бойка.

Про це заявив народний депутат, заступник голови партії “Батьківщина” Іван Крулько, коментуючи інтерв’ю Анатолія Гриценка, опубліковане на сторінках одного з видань.

“Ми передбачали, що проти Юлії Тимошенко будуть використовувати найбрудніші технології. На жаль, ми не помилилися. Ось і зараз Гриценко синхронно з владною командою запускає одну з таких брехливих технологій, прив’язуючи ім’я Юлії Тимошенко до одіозних прізвищ Бойка і Медведчука. Прикро, що до відвертої брехні вдається людина, яка назовні хизується своєю “чесністю”, – зазначив Іван Крулько.

Депутат нагадав, що Анатолій Гриценко спокійно працював міністром оборони пліч-о-пліч з прем’єром Януковичем в той час, коли Юлія Тимошенко перебувала в жорсткій опозиції до нього, за що потім Янукович кинув її до в’язниці.

“Тоді, мабуть, співробітництво з регіоналами йому не муляло. Та й тепер Гриценко не гидує співати разом з владою – хоча добре знає, що поширює брехню про Тимошенко”, – заявив депутат від “Батьківщини”.

Іван Крулько підкреслив, що всі звинувачення, викладені Анатолієм Гриценком на адресу Юлії Тимошенко є безпідставними. Крім того, він нагадав, що одіозний Медведчук був призначений офіційним представником України у тристоронній контактній групі чинним президентом України Петром Порошенком.

“Медведчук виявився найефективнішим для обмінів”, – заявив Порошенко у лютому цього року.

Читайте також: Партія-фантом. Чим здивував фінансовий звіт “Громадянської позиції” Гриценка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE