Politerno > Україна і світ > Клієнти адвоката Трампа поскаржились у поліцію на Коломойського через погрози вбивством

Клієнти адвоката Трампа поскаржились у поліцію на Коломойського через погрози вбивством

  • 20 Травня, 2019
  • 1588 Переглядів
  • Comments Off

Клієнти адвоката Дональда Трампа Рудольфа Джуліані громадяни США Ігор Фруман і Лев Парнас написали заяву у правоохоронні органи України на Ігоря Коломойського після його інтерв’ю, в якому олігарх назвав їх “аферистами” і пообіцяв “вивести на світло боже”.

Про це повідомляє “Радіо Свобода“.

Ігор Фруман та Лев Парнас вимагають розпочати досудове розслідування щодо можливого вчинення Коломойським “злочину проти життя”.

У заяві, яку надала журналістам адвокатка Аліна Самарець, що представляє їхні інтереси в Україні, зазначається:

“.У зв’язку з погрозами Ігоря Коломойського ми вимушені задля своєї безпеки виїхати з України до свого місця проживання в США, не закінчивши своїх особистих справ в Україні. Таким чином, Ігорем Коломойським вчинено злочин проти життя, а саме: готування до вбивства”, – йдеться у документі від імені Парнаса та Фрумана.

Відповідні заяви, за словами Самарець, відправлені на ім’я генерального прокурора України Юрія Луценка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Державного бюро розслідувань Романа Труби. Надходження цих заяв у відомствах підтвердили.

У коментарі Радіо Свобода щодо інтерв’ю Коломойського Лев Парнас заявив:

“Це все брехня, що ми якісь аферисти, що ми в когось гроші просимо або те, що в нас начебто кримінальні справи в Америці… Чому він нам пред’явив такі погрози, такі небезпечні заяви, я не можу пояснити, ми самі у шоці. Ми боїмося за наше життя. Тому ми і написали заяви. Все, що ми робимо – це рекомендація наших захисників. Головний адвокат – це Руді Джуліані”.

Нагадаємо, 17 травня в інтерв’ю програмі “Схеми” Коломойський назвав аферистами двох американців – Лева Парнаса та Ігоря Фрумана, які “збирають з людей гроші”, прикриваючись зв’язками з Джуліані.

Адвокат Дональда Трампа Руді Джуліані пригрозив Ігорю Коломойському позовом про наклеп.

Нагадаємо, персональний адвокат президента США Рудольф Джуліані обурений тим, що олігарх Ігор Коломойський по приїзді в Україну погрожував двом американським громадянам.

Зокрема, у суботу в Twitter, коментуючи інформацію про повернення Коломойського в Україну, він заявив: “Щойно він повернувся, він погрожував двом американським громадянам. Представники Коломойського і вороги президента Трампа консультують новообраного президента. Чи буде він заарештований?“.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE