Politerno > Україна і світ > Кандидат у прем’єри прокоментував кадрові чистки в АМКУ

Кандидат у прем’єри прокоментував кадрові чистки в АМКУ

  • 1 Серпня, 2019
  • 1162 Переглядів
  • Comments Off

Недавні звільнення у Антимонопольному комітеті були першим кроком, а його склад  може бути повністю оновлений.

Про це написав заступник голови Офісу президента Олексій Гончарук під постом колишньої держуповноваженої Агії Загребельської в Facebook.

“АМКУ потрібно перезавантажити, щоб повернути до нього довіру … Чи буде звільнений весь склад, покаже час, але я думаю, що це не останнє звільнення в АМКУ”, – написав він.

Остаточне оновлення держуповноважених АМКУ може статися до кінця року.

“Ваше звільнення (Агії Загребельської – ред) – частина такого перезавантаження. І вона ще не завершена … Це політичне рішення. Причина – до вас немає довіри”, – написав Гончарук.

Зазначимо, що за даними Української правди, Олексій Гончарук є головним кандидатом на посаду прем’єр-міністра на сьогоднішній день.

Нагадаємо, колишня державна уповноважена Антимонопольного комітету Агія Загребельська допускає можливість примусового поділу активів азотної хімії Group DF олігарха Дмитра Фірташа.

Довідка:

31 липня президент Володимир Зеленський своїми указами призначив Ольгу Нечитайло та Наталію Буроменську державними уповноваженими Антимонопольного комітету.

5 липня президент Володимир Зеленський підписав укази про звільнення трьох державних уповноважених АМКУ – Агії Загребельської, Андрія Вовка та Валерія Полюховича. 

8 липня був підписаний також указ про звільнення заступниці голови АМКУ Марії Ніжнік

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE