Politerno > Україна і світ > Лещенко розповів про елітний відпочинок Луценка у Франції – той заперечив і показав пейзажі (Фото)

Лещенко розповів про елітний відпочинок Луценка у Франції – той заперечив і показав пейзажі (Фото)

  • 1 Серпня, 2019
  • 1641 Переглядів
  • Comments Off

Після виборів до Верховної Ради генпрокурор Юрій Луценко пішов у довготривалу відпустку. Політик поїхав відпочивати у Францію.

Сергій Лещенко в програмі “Що це було?” розповів, що даними свідків, Луценко відпочиває у місті Горд, а це недалеко від французького курорту Сен-Тропе.

За його словами, Луценка помітили там якраз у той день, коли президент Володимир Зеленський заслуховував звіт про вбивство журналіста Павла Шеремета. Генпрокурор у компанії дружини та ще шести осіб обідали й обговорювали виступ Зеленського.

“Готель (в якому відпочивав Луценко, – ред.) належить до категорії найдорожчих, преміум-класу, там зібрані всі можливі зірки. Звичайно, що скромна зарплата, яка має його дружинна і трохи скромніша, але однаково невелика зарплата генерального прокурора, не дозволяють їм вести такий спосіб життя. Однак, як ми бачимо, вони його ведуть. Навіть збирались його вести після виборів до Ради”, – розповів Лещенко. 

Після повідомлення Лещенка про відпочинок Луценка у Франції, сам генеральний прокурор заявив, що вже завершив відпустку у Франції.

“Завершив 10-денну відпустку в Провансі”, – написав він у Facebook. 

“Неймовірна атмосфера простоти і краси. Гори, виноград, лаванда, море. І друзі”, – написав Луценко, показавши фотографії.

“І вороги, які програли вибори – і, щоб не випасти з новин, звично брешуть про готелі, в яких я ніби то проживав. Насправді – обідав”, – заявив генпрокурор.

На цей допис генпрокурора відреагував Лещенко у своєму Теlegram:

“Генпрокурор Луценко підтвердив, що прохолоджувався на відпочинку у французькому Провансі, коли президент Зеленський викликав силовиків на звіт про розслідування вбивства Павла Шеремета. При цьому Луценко сказав, що в шикарному готелі не відпочивав, а тільки обідав. Напевно так і було – Луценко з дружиною жили в нічліжці для далекобійників, а на заощаджені гроші гуляли по ресторанах. Крім ігнора президента, Луценко під час відпустки також не прийшов на суд, де він виступає відповідачем за позовом проти нього від мене, Мустафи Найєма та Світлани Заліщук”.

До слова, це не перший для Юрія Луценка дорогий відпочинок за кордоном. Минулі свої канікули він провів на Сейшелах. Про це йшлося у розслідуванні журналіста Михайла Ткача. Тоді Луценко пояснив, що кожен пересічний українець може собі дозволити такий відпочинок.

Однак за підрахунками журналістів, генпрокурору такий курорт обійшовся у понад 50 тисяч доларів.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE