Politerno > Україна і світ > Зеленський вперто заперечує американське лоббі під час президентських виборів (Відео)

Зеленський вперто заперечує американське лоббі під час президентських виборів (Відео)

  • 3 Серпня, 2019
  • 1011 Переглядів
  • Comments Off

Президент Володимир Зеленський стверджує, що під час президентських виборів не користувався послугами лобістів у США.

Про це Зеленський сказав журналістам Радіо Свободи у Трускавці.

“Я ніколи ніким не користувався. Мені непотрібне лобі, ви знаєте це прекрасно, яка довіра до мене у людей. Я ніколи не зустрічався ні з одним лобістом, ні з одним посередником, нікого про це не просив”.

На уточнююче запитання, чи не міг хтось діяти в його інтересах, Зеленський сказав: “Я не знаю, напевне, вони ж там брехню не пишуть – хтось може (замовляв послуги лобістів у США – ред.), я цього не робив, мені це непотрібно, я нікому ніякої копійки не платив”.

Нагадаємо, лобістська компанія Signal Group Consulting, LLC опублікувала в липні звіт про роботу, яку вона виконала на користь Володимира Зеленського у Вашингтоні у період між 3 квітня і 21 травня 2019 року.

Відповідно до документів, поданих у Міністерство юстиції США, компанія отримала за свої послуги гонорар 60 тисяч доларів і відшкодування витрат 9371,8 долара.

У період виборів команда Володимира Зеленського категорично заперечувала існування такого контракту. “У нас немає контракту з компанією Сигнал Груп”, – заявляли у квітні представники кандидата.

Як повідомлялось, президент Володимир Зеленський перебуває у Трускавці на Львівщині, де провів нараду з питань розвитку медичного туризму та зустрівся з новообраними нардепами від “Слуги народу”.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE