Politerno > Україна і світ > Зеленський у Трускавці провів нараду щодо медичного туризму та зустрівся зі “слугами народу” (Фото)

Зеленський у Трускавці провів нараду щодо медичного туризму та зустрівся зі “слугами народу” (Фото)

  • 3 Серпня, 2019
  • 1118 Переглядів
  • Comments Off

Президент Володимир Зеленський перебуває у Трускавці на Львівщині, де провів нараду з питань розвитку медичного туризму та зустрівся з новообраними нардепами від “Слуги народу”.

Як повідомляє Укрінформ, під час наради Зеленський запропонував скласти перелік країн, з якими варто було б скасувати візовий режим задля розвитку медичного туризму в Україні.

“Ми можемо скласти перелік країн, громадяни яких часто приїжджають до України на лікування, з тим, щоб скасувати для них візовий режим, і звернутися до Міністерства закордонних справ (розглянути це питання – ред.). Особливо це стосується тих країн, громадяни яких зазвичай сюди приїжджають на лікування і оздоровлення і відчувають ці перепони у перетині кордону”, – сказав Зеленський.

Він зауважив, що нині з України на лікування за кордон їде втричі більше людей, ніж приїжджають в Україну, тому питання розвитку медичного туризму досить актуальне.

У нараді разом з Зеленським взяли участь глава Офісу президента Андрій Богдан, заступник керівника Офісу президента Олексій Гончарук, голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський.

Після наради з питань медичного туризму у Трускавці Зеленський приїхав до готелю Rixos, де почав зустріч із майбутніми нардепами від “Слуги народу”.

Як повідомляють кореспонденти “Української правди”, о 12:45 він приїхав із Mirotel до Rixos та закрився на “робочу нараду” з обраними депутатами.

Президент ішов з Mitrotel до кортежу швидко в супроводі охорони. Натовп людей його фотографував, звучали оплески. Хтось просив автограф або селфі, але Зеленський швидко пройшов до автомобіля.

Читайте також: Зеленський і Богдан потролили Іванчука щодо 175 млн на дороги (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE