Politerno > Україна і світ > Команда Зеленського збрехала під час президентських виборів щодо лобістів у США

Команда Зеленського збрехала під час президентських виборів щодо лобістів у США

  • 2 Серпня, 2019
  • 1579 Переглядів
  • Comments Off

Команда кандидата Володимира Зеленського під час президентських виборів винаймала американську лобістську компанію Signal Group Consulting, LLC, хоча заперечувала цю інформацію.

Про це повідомляє “Голос Америки” з посиланням на звіт.

Компанія Signal Group Consulting, LLC 17 липня подала звіт про виконану роботу на користь Володимира Зеленського у Міністерство Юстиції США.

Деталі: У звіті йдеться про послуги, які компанія надавала Зеленському під час другого туру президентських виборів між 3 квітня і 21 травня. Головна мета співпраці – “підняти імідж”.

Сторони контракту, вказані у звіті – Signal Group Consulting, LLC та “Володимир Зеленський – Слуга Народу, за посередництва Маркуса Коена”.

“Діяльність включала організацію програми громадських зв’язків та зв’язків з урядом, представлення іноземного клієнта американським медіа, організацію медіа інтерв’ю, зустрічей з представниками мозкових центрів та експертами, надання стратегічних консультацій стосовно медіа США та урядових відносин”, – ідеться у звіті.

“Лобісти контактували з офісами конгресменів, сенаторів, Державним Департаментом, мозковими центрами. Предметом листів та дзвінків були домовленості про зустрічі”, – повідомляє видання.

Крім того, була зустріч у Білому Домі саме в той день, коли “Команда Зеленського” заперечила свої зв’язки з лобістами.

Згідно з документами, за організацію дводенного візиту української делегації у Вашингтон і консультативні послуги Signal Group отримала від Маркуса Коена 69,371,80 доларів.

Нагадаємо, 17 квітня в акаунті “Команди Зеленського” в Facebook спростували інформацію про наявність американського лобі для організації візиту Зеленського в США.

“У нас немає контракту з компанією Сигнал Груп”, – заявили представники кандидата.

 
 

Читайте також: Кримінальний батіг для “слуг народу”. Як Зеленський хоче тримати під контролем свою фракцію

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE