Politerno > Україна і світ > Ткаченко пішов з посади в “1+1 Медіа”, а бізнес передав у “сліпий траст”

Ткаченко пішов з посади в “1+1 Медіа”, а бізнес передав у “сліпий траст”

  • 20 Серпня, 2019
  • 905 Переглядів
  • Comments Off

Генеральний директор “1+1 Медіа” Олександр Ткаченко звільнився з посади у зв’язку з обранням народним депутатом. З 19 серпня холдинг очолив В’ячеслав Мієнко.

У компанії повідомили, що замість генерального директора стратегічне управління групою здійснюватиме правління, склад якого затверджується акціонером.

“Оскільки генеральний директор 1+1 медіа Олександр Ткаченко обраний народним депутатом ВРУ і не може суміщати цю діяльність з роботою у виконавчому органі, 16-го серпня Наглядовою радою було розглянуто його заяву та прийнято рішення про звільнення з посади”, – повідомили в компанії.

Ткаченко залишиться Почесним президентом компанії, при цьому управлятиме групою – Правління.

До нього увійшли керівник «Телевізійного бізнесу» Максим Кривицький, керівник напряму платного телебачення і Shared Services Ярослав Пахольчук, керівник «1+1 Digital і Інновацій» Анна Ткаченко, директори з GR, маркетингових комунікацій і фінансовий директор (В’ячеслав Мієнко, Світлана Павелецька та Дмитро Тузов відповідно).

“Свою частку в “плюсах” у 5% продаю інвестиційній компанії. Є хороша компанія, нарешті буду при грошах”,  – зазначив сам Ткаченко.

Інший бізнес, за його словами, він передав в управління юридичній компанії, назви якої не уточнив.

Ткаченко також додав, що журналісти, які володіють частками холдингу і стали депутатами, теж збираються продавати свої частки в компанії.

Повідомляється, що медіахолдинг розділили на бізнес-одиниці та корпоративні сервіси.

Зокрема, в 1+1 медіа з’явилися бізнес-одиниці “Телевізійний бізнес” на чолі з Максимом Кривицьким, “1+1 Продакшн” на чолі з Вікторією Левченко, “Платне телебачення” на чолі з Ярославом Пахольчуком, “1+1 Digital і Інновації” на чолі з Анною Ткаченко.

Корпоративними сервісами стали фінансовий департамент на чолі з Дмитром Тузовим, GR-департамент на чолі з В’ячеславом Мієнком, департамент з маркетингових комунікацій на чолі зі Світланою Павелецькою, департамент стратегії та ризиків на чолі з Вікторією Романовою, HR-департамент на чолі з Ларисою Брувер і Shared Services під керівництвом Ярослава Пахольчука, до яких входять технічний, юридичний департаменти, служба безпеки, адміндепартамент і ін. сервіси.

Нагадаємо, Ткаченка обрано народним депутатом за списками партії «Слуга народу». Як повідомлялось, він може очолити Гуманітарний і інформаційний комітет ВР.

До складу «1+1 медіа» належать телеканали «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПлюсПлюс», «1+1 International», «Уніан ТВ» і «Бігуді» та група інтернет-сайтів.

Мажоритарний пакет акцій холдингу належить бізнесмену Ігорю Коломойському.

Читайте також: Філатов: “Коломойський хоче, щоб я йому поцілував руку”

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE