Politerno > Україна і світ > Якщо не знайдемо підхід до партій, будемо приймати закони самі – Зеленський

Якщо не знайдемо підхід до партій, будемо приймати закони самі – Зеленський

  • 2 Вересня, 2019
  • 914 Переглядів
  • Comments Off

Під час зустрічі з очільниками парламенту, уряду і правоохоронних органів президент Володимир Зеленський нагадав, що для голосування у парламенті йому достатньо сил фракції “Слуга народу”.

На першому засіданні ми побачили, що, на жаль, не всі партії хочуть працювати заради суспільства, але я думаю, що ми знайдемо підхід. А не знайдемо, то будемо приймати закони самі. Бо ми обіцяли нашим виборцям”.

Я впевнений, що ми всі зможемо працювати разом і обов’язково всіх переможемо. Навіть не хочу казати: а якщо ні… (звертаючись до прем’єр-міністра Олексія Гончарука. через паузу, розводячи руками, усміхаючись) то ні. Ні, я впевнений, що все буде добре“, – зазначив Зеленський.

На зустрічі 2 вересня з силовиками, керівництвом парламенту та уряду Володимир Зеленський озвучив цілу низку розпоряджень і доволі швидких дедлайнів. Він призначив відповідальних за виконання цих доручень. Найчастіше лунали прізвища спікера парламенту Дмитра Разумкова та голови фракції “Слуга народу” Давида Арахамії.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський пообіцяв швидкі реформи, адже на його думку, для цього є політична воля усіх гілок влади.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE