Politerno > Україна і світ > Сенцов та Кольченко розповіли, що думають про повернення Криму

Сенцов та Кольченко розповіли, що думають про повернення Криму

  • 10 Вересня, 2019
  • 990 Переглядів
  • Comments Off

Повернення Криму можливе лише після повалення режиму Путіна в РФ чи якоїсь революції.

Свої думки звільнені полонені Олег Сенцов та Олександр Кольченко висловили на пресконференції.

Звільнений політв’язень Олег Сенцов погоджується з фразою, що Путіну простіше віддати Кремль, ніж Крим.

“Путін Крим не віддасть”, – таку думку я прочитав в одній з газет. Йому простіше віддати Кремль, ніж Крим. Адже це важливий камінь, на якому будується вся його сьогоднішня політика. Так (захопленням Криму, – ред.) він підняв свій рейтинг”, – сказав Сенцов.

Сенцов додав, що надіється на те, що Україна поверне Крим.

“Зміна режиму Путіна неминуча, адже він не вічний. Дракони теж помирають. Це станеться рано чи пізно і сподіваюся, що це побачу. Повернення Криму може відбутися через якусь спецоперацію, яка відсуне Путіна. Третім варіантом цього (повернення Криму, – 24 канал) може стати революція”, – заявив режисер.

Сенцов підсумував, що є два варіанти: мирний і революційний. В першому до Путіна прийде якийсь європейський демократ і вмовить його віддати Крим, у другому – все відбудеться через неспокійну революцію, яка може призвести до того, що в РФ відвалиться Кавказ, Кенігсберг (тепер Калінінград, – ред.) та відповідно Крим.

Кольченко ж відповів, що він вважає це (повернення Криму, – ред.) предметом дипломатичних домовленостей, яке можливе після повалення режиму Путіна.

Нагадаємо, звільнений у результаті обміну ув’язненими між Україною та РФ режисер Олег Сенцов поки не знає, чи буде займатись політикою, але обіцяє робити все, що в його силах, для своєї країни.

Читайте також: Головний парламентер Зеленського. Хто такий Андрій Єрмак

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE