Politerno > Україна і світ > Сенцов розповів, чи піде у політику

Сенцов розповів, чи піде у політику

  • 10 Вересня, 2019
  • 841 Переглядів
  • Comments Off

Звільнений у результаті обміну ув’язненими між Україною та РФ режисер Олег Сенцов поки не знає, чи буде займатись політикою, але обіцяє робити все, що в його силах, для своєї країни.

Про це розповів Олег Сенцов на спільній з Олександром Кольченком прес-конференції 10 вересня

“Політики зі мною ніякі не зв’язувалися упродовж 5 років, і я їм дуже за це вдячний. Політичних моментів не обговорювали. Що стосується мого життя, можливо, політичного – для мене самого це питання залишається відкритим. Я сам для себе не те щоб не вирішив, але питання ще відкрите. Звичайно, так вийшло, що я людина не публічна сам по собі, а більш закрита, але так вийшло, що життя тебе так вивело, я відчуваю певну відповідальність за це перед своїм народом і своєю країною, і тому буду робити все, що в моїх силах, для своєї країни”, – зазначив Сенцов.

Сенцов також відповів на запитання щодо ситуаціх в Україні, вибори президента і парламенту: “Мені важко щось коментувати, тому що я не люблю швидкі висновки, гучні слова, мені потрібно вникнути, подивитися, що і як. Поки важко зрозуміти, але я розумію, навіть виходячи не зі своїх спостережень, а з листів людей, яким я довіряю, що проблеми є, не все добре, багато речей не зроблено або зроблено погано, але в цілому країна рухається в правильному напрямку”.

За його словами, зараз він збирається займатися двома найпрекраснішими речами в світі: знімати кіно і жити, у Крим повертатися не збирається, а буде мешкати з дочкою в Києві.

Він також додав, що не тримає зла на Геннадія Афанасьєва, свідчення якого по суті стали підставою для його затримання, але це не означає, що він зобов’язаний спілкуватися з Афанасьєвим.

Нагадаємо, прокуратура Криму буде викликати звільнених з ув’язнення РФ українців  Олега Сенцова і Олександра Кольченка для надання свідчень.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE