Politerno > Україна і світ > Сенцов порівняв Зеленського із Путіним і натякнув, що в Україні вдосталь старих покришок

Сенцов порівняв Зеленського із Путіним і натякнув, що в Україні вдосталь старих покришок

  • 16 Березня, 2020
  • 1992 Переглядів
  • 0

Колишній політв’язень Кремля Олег Сенцов порівняв дії режима президента України Володимира Зеленського із путінським захопленням Росії.

Про це режисер написав у Facebook.

“Увесь останній час ми спостерігаємо, як зливають нашу країну. Як крок за кроком змінюється риторика влади. Нам пропонують то подати воду в Крим, то не поспішати в НАТО, то консультуватися з ОРДЛО, а Росію зробити спостерігачем за цим процесом. І як би все це робиться заради гуманітарних цілей. Коли від гідності відрізати по маленькому шматочку кожен день, то вона непомітно перетворюється у підлість”, – заявив громадський діяч.

Сєнцов порівняв політику Зеленського із політикою Путіна.

“Так Путін крок за кроком придушував свободу у Росії, поки не створив з неї поліцейську державу, котра охороняє стадо баранів. Але Україна – це не Московія, тут є народ, який знає, як боротися за свою свободу, а на кожному шиномонтажу завжди вдосталь старих покришок”, – натякнув громадський діяч.

Нагадаємо, 13 березня глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що на останній зустрічі у Мінську сторони домовилися створити спільну платформу з представниками окремих районів Донецької і Луганської областей, які не контролюються урядом України. Україна узгодить з представниками терористичних організацій “ЛДНР” питання децентралізації та проведення місцевих виборів.

Раніше відомо стало відомо, що у Мінську підписано домовленості про створення консультативної ради, в якій ОРДЛО будуть представлені як суб’єкт, а Росія в статусі гаранта-спостерігача опинилася на рівні з Німеччиною, Францією та ОБСЄ.

У цей самий день, у Києві на Банковій, під Офісом президента, кілька сотень людей протестували проти визнання бойовиків на Донбасі суб’єктом переговорів.

14 березня, з нагоди Дня добровольця, на Михайлівській площі у Києві зібралися кілька тисяч людей. Вони вирушили до урядового кварталу, щоб передати владі список вимог.

Сьогодні стало відомо, що депутати монобільшості, які виступили проти капітулянтських протоколів у Мінську, обговорюють можливість створення нової депутатської групи в складі фракції.

Читайте також: Падіння ангела: подвиг Сергія Сивохо

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE