Politerno > Україна і світ > Зеленський підключив Баканова до розслідування підпалу будинку Гонтаревої

Зеленський підключив Баканова до розслідування підпалу будинку Гонтаревої

  • 17 Вересня, 2019
  • 960 Переглядів
  • Comments Off

Президент Володимир Зеленський залучив голову Служби безпеки Івана Баканова до розслідування щодо підпалу будинку ексголови Нацбанку України Валерії Гонтаревої.

Про це повідомляють на сайті СБУ.

“Служба безпеки України в рамках своєї компетенції надасть всебічну підтримку в розслідуванні підпалу колегам з правоохоронних органів”, – заявив Баканов.

Нагадаємо, ексголова НБУ Валерія Гонтарева сьогодні вранці повідомила про підпал її будинку під Києвом. Охоронець будинку бачив, як невідомі кинули у двір пляшку із пальною сумішшю. Будівля практично повністю знищена, на щастя, в момент пожежі в будинку нікого не було.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підпалу.

Нагадаємо, у ніч на 17 вересня будинок Гонтаревих у Гореничах під Києвом спалили дотла. Поліція за записами камер відеоспостереження встановила,, що близько 03-ї ночі невідома особа перелазила через паркан домоволодіння.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що “той, хто замовив і виконав це у момент прибуття місії МВФ в Україну, – не просто підпалювач, він – ворог, який шкодить своїй державі”.

Президент Володимир Зеленський виступив із вимагою до правоохоронних органів оперативного розслідування обставин пожежі у будинку колишньої голови Національного банку Валерії Гонтаревої.

У свою чергу олігарх Ігор Коломойський у коментарі “Українській правді” натякнув, що підпал будинку колишньої голови НБУ Валерії Гонтаревої може бути вигідний їй самій.

Читайте також: Зеленський і Коломойський шукають “компроміс” по Приватбанку – Financial Times

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE