Politerno > Україна і світ > Янукович планує повернення в Україну – адвокат (Відео)

Янукович планує повернення в Україну – адвокат (Відео)

  • 24 Вересня, 2019
  • 992 Переглядів
  • 0

Екс-президент-утікач Віктор Янукович, засуджений в Україні до тривалого тюремного ув’язнення за державну зраду, планує повернутися в Україну.

Про це заявив адвокат Януковича Віталій Сердюк після засідання Апеляційного суду Києва, де розглядалися апеляції на вирок екс-президенту, передає “5 канал“.

“Основні завдання, поставлені клієнтом – забезпечити притягнення до відповідальності винних у здачі Криму, винних у вчиненні антиконституційного захоплення влади або державного перевороту – зараз виконуються”, – заявив Сердюк.

Також адвокат заявив, що захисники Януковича зараз намагаються зробити все для того, щоб засудженого за державну зраду екс-президента після прибуття не посадили до української в’язниці.

“Він зараз перебуває на території Російської Федерації тимчасово. І захистом здійснюються заходи, які забезпечать можливість його перебування на батьківщині”, – зазначив Сердюк.

Нагадаємо, раніше адвокат екс-президента-утікача Віктора Януковича вже заявляв, що його клієнт має намір повернутися в Україну після того, як Петро Порошенко піде з президентського посту.

Янукович засуджений до 13 років позбавлення волі за державну зраду і пособництво Росії у веденні агресивної війни проти України. Після втечі з країни в 2014 році він ховається на території країни-агресора.

На початку серпня стало відомо, що український олігарх, зять Леоніда Кучми Віктор Пінчук сплатив понад 4 мільйони доларів за складання американськими юристами Skadden Arps звіту 2012 року, замовником якого виступив уряд України і який представляв переслідування екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко з боку уряду Віктора Януковича у позитивному світлі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE