Politerno > Тернопільщина > Тернопільські поліцейські відбули на Схід захищати рідну землю

Тернопільські поліцейські відбули на Схід захищати рідну землю

  • 7 Жовтня, 2019
  • 1528 Переглядів
  • 0

У службове відрядження у район проведення Операції об’єднаних сил  вирушив заведений загін у складі бійців роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» та співробітників управління патрульної поліції Тернопільської області.

Серед основних завдань, які поліцейські виконуватимуть в зоні ООС: несення служби на блокпостах, виїзди на виклики громадян, охорона громадського порядку, задіяння в роботі мобільних блокпостів, а також у реалізації режимів, які визначені Законом України «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях».

Усі заходи здійснюватимуться у взаємодії зі Збройними силами України, Національною гвардією, Державною прикордонною службою, Державною службою з надзвичайних ситуацій, а також іншими підрозділами, які залучені до складу сил та засобів ООС.

Дотримуватися дисципліни, законності, добросовісно виконувати свої службові обов’язки, підтримувати один одного – з такими настановами до підлеглих  звернувся начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол.

Підтримати та провести у далеку дорогу поліцейських прийшли колеги по службі, друзі, рідні та знайомі. Поблагословили бійців на щасливу службу священнослужителі. Після спільної молитви за мир в Україні хлопці вирушили в далеку дорогу.

 

Читайте також: Тернопільський поліцейський змушений їздити за кордон на заробітки, щоб прогодувати сім‘ю

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE