Politerno > Тернопільщина > На Тернопільщині черговий напад на активіста

На Тернопільщині черговий напад на активіста

  • 14 Жовтня, 2019
  • 3124 Переглядів
  • 0

У місті Бучачі Тернопільської області невідомі спалили автомобіль відомого місцевого активіста Романа Довбенко. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Цієї ночі знов знищили моє авто, але тепер уже підпалом…
Мене – громадського діяча пробують вбити, а поки це не получається зробити – знищують моє майно… Поліція ще жодного разу не знайшла та не притягеула до відповідальності тих, хто бітами бив мої автомобілі, не знайшла тих, хто бив вікна в квартирі, не знайшла тих, хто різав колеса, не притягнула до відповідальності тих, хто погрожував, а навіть більше, зливала інформацію моїм ворогам про мене. Ось вам 21-ше століття в Україні…

Як думаєте, чи знайде поліція тих, хто цієї ночі спалили мою саму ріднішу машину, яка служила мені вірою та правдою в різних рейдах проти п’яних водіїв та проти гнилі в погонах? Ні не знайдуть, бо їм прикажуть не знайти. Думаю, що навіть дехто з поліції може знати хто це зробив, так як Романчук Орест знав, що Дручок Володя побив мені машину, але сказав про це дуже пізно та ще й не мені, а людині, в якій був впевнений… Більше того, повідомив Дручка тієї ночі, щоб сховався, бо я просив, щоб встановили місце його знаходження та допитали по гарячому…», – написав потерпілий.

Відомо, що Роман Довбенко влаштовує рейди на п’яних водіїв і критикує місцевих правоохоронців за бездіяльність.

Читайте також: У «ЛНР» почали приймати присягу під українським прапором

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE