Politerno > Україна і світ > Виступити в номері “Кварталу” про Гонтареву хору імені Верьовки запропонував нардеп від “СН” Корявченков

Виступити в номері “Кварталу” про Гонтареву хору імені Верьовки запропонував нардеп від “СН” Корявченков

  • 21 Жовтня, 2019
  • 1270 Переглядів
  • 0

Пісня хору імені Верьовки та “Кварталу 95” про пожежу в будинку колишньої голови Національного банку України Валерії Гонтаревої була “некоректною”.

Про це заявив генеральний директор – художній керівник Національного заслуженого академічного українського народного хору ім. Г. Верьовки Зеновій Корінець у коментарі Радіо Свобода.

“Цькування зараз почалися, погрози життю. Звичайно, там, у цьому виступі, нічого антидержавного не було. Проте некоректна ситуацією з Валерією Олексіївною сталася. Дійсно, я, мабуть, маю вибачитися перед нею. Там стібали пана [Ігоря] Коломойського і її”, – сказав Корінець.

Він заявив, що стосовно організації виступу із хором контактували від колишнього учасника “Кварталу 95”, народного депутата зі “Слуги народу” Юрія Корявченкова.

“Запропонував народний депутат Юрій Корявченков. Від нього контактували. Приїхала режисура “Кварталу”. Вони сказали: “Ми хочемо щось таке українське, жартівливе”. Показали цей текст. Я кажу: “Ви знаєте, тут стосовно хати – це неприємна ситуація”. “Та ні, це всі стібуться, це інтернет. Усі стібуться, у тому числі й ми це робимо, це наша така програма, ми стібемося над усіма уже не один рік”, – розповів Корінець.

Гендиректор хору повідомив, що виступ на концерті “Кварталу” оплачувався.

“Наші виступи всі оплачуються. Там були два виступи по 15 тисяч гривень згідно з договором. Усі виступи платні, бо в нас є зобов’язання, що ми маємо заробити за рік певну суму грошей і зробити певну кількість концертів”, – зазначив Корінець.

Читайте також: Геращенко хоче відмовитися від послуг хору ім. Верьовки після пісні “про Гонтареву”, а Коломойському сподобалося

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE