Politerno > Україна і світ > Білецький – Зеленському: “Ви думаєте, що нас зламає що? Ваше бажання домовитися з ворогом за будь-яку ціну?” (Відео)

Білецький – Зеленському: “Ви думаєте, що нас зламає що? Ваше бажання домовитися з ворогом за будь-яку ціну?” (Відео)

  • 27 Жовтня, 2019
  • 2334 Переглядів
  • 0

Ветерани і добровольці не підуть із Золотого-4 на Луганщині, навіть якщо президент Володимир Зеленський віддасть наказ їх звідти “викинути”.

Про це лідер Нацкорпусу Андрій Білецький сказав у відеозверненні до Зеленського, опублікованому у неділю в Youtube.


“Володимире Олександровичу, всі почули ваші погрози. Вони трохи поза законним полем. Ми будемо залишатися, і нам ворог, безумовно, не президент країни, а в першу чергу ми бачимо ворога з тієї сторони, зі Сходу. Але якщо ви вирішите ці погрози виконувати, а у нас є зараз такі перші ознаки, викинути звідти ветеранів, то замість декількох десятків людей наступного тижня там буде тисяча. Якщо з тисячею не вийде, там буде 10 тисяч. Нас не зламав 2014-2015 роки, нас не зламала величезна навала, яка йшла тоді зі Сходу. Україна цю ціну заплатила, не ви її заплатили, тому не вам все-таки вирішувати, віддавати наші території чи ні, а в тому числі кожному з нас, в першу чергу з тих людей, які дотичні до оборони України”, – заявив Білецький.

Білецький вважає, що форма розмови Зеленського із добровольцями в Золотому у суботу – це “відверте побутове хамство зі сторони президента по відношенню до ветеранів”.

Він також заявив, що “президент ставиться до абсолютно всієї країни як до імбецилів”.

Лідер Нацкорпусу також заявив, що Зеленський запустив “проєкт по збору в декількох тіточок кляуз на ветеранів, що немовби вони перебувають зі зброєю в Золотому-4, і їм дуже страшно”.

“21 сторіччя на дворі, у більшості людей в Золотому є телефон з камерою. Хай вони покажуть хоч одну фотографію людей зі зброєю”, – зазначив Білецький.

Крім того, звертаючись до Зеленського, він додав: “У деяких із тих тьоть, яких ви найняли, родичі служать зараз в ДНР”.

Четайте також: Білецький розповів, що насправді здає влада у Золотому (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE