Politerno > Україна і світ > Під час війни скорочують чисельний склад бригади тактичної авіації ЗСУ

Під час війни скорочують чисельний склад бригади тактичної авіації ЗСУ

  • 28 Листопада, 2019
  • 1648 Переглядів
  • 0

170 – саме стільки посад скорочують у бойовій винищувальній авіабригаді на Полтавщині. Це бригада, яка має прикривати повітряний простір зі сходу та півночі України… Готуємо плацдарм для вторгнення російського окупанта?” – повідомили 26 листопада користувачі соцмереж із числа військових.

Наступного дня Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило у Фейсбук наступне:

Увечері 26 листопада 2019 року у ЗМІ та соцмережах набула поширення інформація щодо скорочення особового складу 831-ї бригади тактичної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України, що дислокується у місті Миргород на Полтавщині, із таким трактуванням:

«У бойовій винищувальній бригаді Збройних Сил України на Полтавщині, яка повинна прикривати повітряний простір на сході і півночі країни, вирішили скоротити 170 посад».

Інформуємо, що у Збройних Силах України наразі справді тривають заходи із оптимізації та уніфікації організаційно-штатної структури військових частин, установ, закладів, що, в подальшому, дасть змогу адаптувати військові структури до стандартів провідних країн НАТО.

Проходять вони і в Повітряних Силах, і найближчим часом будуть проведені і у 831-й бригаді тактичної авіації.

Разом з тим, повідомляємо, що оптимізація та уніфікація організаційно-штатної структури не позначиться на бойових спроможностях та бойовому складі авіаційної частини.

Навпаки, бойовий потенціал лише нарощуватиметься шляхом збільшення льотних навчань, поповнення парку літаків типу Су-27 відремонтованими та модернізованими машинами“.

Читайте також: На що здатна російська армія: до чого готуватися Україні

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE