Politerno > Україна і світ > Зеленський почав переговори з Путіним

Зеленський почав переговори з Путіним

  • 9 Грудня, 2019
  • 975 Переглядів
  • 0

Переговори “нормандської четвірки”, які тривали понад дві години, завершилися і розпочалися двосторонні переговори президентів Росії та України.

Про це розповіли журналістам у Парижі представники французької сторони, повідомляє кореспондент “Європейської правди”.

Як повідомив перед тим заступник голови офісу президента (ОПУ) Кирило Тимошенко, лідери “четвірки” домовилися про певні  зміни тексту спільного рішення, проєкт якого був підготовлений раніше. “Лідери проходять по спільному комюніке, пункт за пунктом”, – пояснював він.

Тимошенко тоді говорив, що не очікує на швидке закінчення зустрічі “четвірки”. “Я думаю, ще декілька годин буде тривати. І лише коли буде фінальний проєкт комюніке, чотири лідери вийдуть до преси”, – зауважив він. Водночас, невдовзі після того французька сторона повідомила, що чотиристороння зустріч завершилася.

Вищезазначена робота над внесеними змінами до спільного рішення має продовжитися, уточнили журналістам представники адміністрації президента Франції.

Тривалість зустрічі Путіна та Зеленського сторони не прогнозують.

Відомо, що після неї саміт відновить роботу у форматі “четвірки” – лідери Франції, Німеччини, України та Росії працюватимуть у форматі робочої вечері, стверджують організатори переговорів.

Намір продовжити переговори “четвіркою” підтвердили також на Банковій.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE