Politerno > Україна і світ > Корпоратив “слуг народу”: найдорожчий ресторан Києва, Осадча, Кароль та віскі за 35 000 грн (Відео – Фото)

Корпоратив “слуг народу”: найдорожчий ресторан Києва, Осадча, Кароль та віскі за 35 000 грн (Відео – Фото)

  • 21 Грудня, 2019
  • 2588 Переглядів
  • 0

В одному з найдорожчих ресторанів Києва CHI на території міжнародного конференц-центру “Парковий” 20 грудня відбувся новорічний корпоратив партії “Слуга народу”, який відвідали президент Володимир Зеленський, керівник його Офісу Андрій Богдан, прем’єр Олексій Гончарук та інші міністри уряду.

На вечірку планували витратити майже 1 мільйон гривень. Фінансувати всю “тусовку” мали начебто спонсори партії. Цей факт викликав ажіотаж у мережі.

Через гучний резонанс “слуги народу” вирішили заплатити запланований мільйон гривень із власних кишень.

Вхідний квиток на захід коштував 2500 гривень. Гостей розважали співачки Тіна Кароль і Jerry Heil, ведучою була Катерина Осадча.

Згідно з меню, салати в закладі коштують від 100 грн до 350 грн. Гарячі страви – від 200 до 1850 грн. За пляшку віскі тут платять від 1610 до 35 000 грн.

Крім депутатів участь в корпоративі взяли президент України Володимир Зеленський , керівник його Офісу Андрій Богдан, прем’єр-міністр Олексій Гончарук та інші міністри.

Пропонуємо до вашої уваги підбірку фото і відео новорічного святкування “Слуги народу”, які починають активно публікувати в мережі.

Колишній народний депутат Ігор Мосійчук опублікував на своїй сторінці в Facebook відео, на якому зображений член «Слуги народу» Сергій Литвиненко, що виходить з корпоративу в нетверезому стані.

Той самий, який під час викрадення Ігоря Луценка, а також тортур і вбивства Юрія Вербицького під час подій Революції Гідності, більше 20 разів телефонував їх викрадачам і вбивцям саме під час вчинення злочину, написав екс-нардеп

“Підсумовуємо надзвичайний 2019-й і плануємо ще кращий 2020-й. “Слуга народу”  ви найкращі!” – прокоментувала на своїй сторінці у Facebook народна депутатка від “СН” Олена Мошенець.

Вона опублікувала фото з президентом Володимиром Зеленським, прем’єром Олексієм Гончаруком, міністром розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофієм Миловановим та іншими колегами.

Селфі з президентом у Facebook виклав і нардеп від “СН” Дмитро Чорний.

“Все буде Україна! Президент гарантує!” – оптимістично підписав він знімок.

“Слуга” Анна Пуртова поділилася тільки однією фотографією – з нардепкою Лесею Забуранною та головою Офісу президента Андрієм Богданом.

“Наш розумний і красивий голова Офісу президента  Андрій Богдан”, – написала вона.

Також розмістила фото з новорічного корпоративу нардепка Ліза Богуцька.

“Сьогодні була на нашому (рідному) “слуганародівському” корпоративі. Дуже живий, радісний, дружній вечір. Ми, Кабмін і Офіс президента. А на сцені – концерт. Привітання з минулим і прийдешнім були сповнені гумору”, – прокоментувала Богуцька.

Запеклий критик режиму Порошенка, колишня блогерша Ліза Богуцька на цей раз в дописі на Facebook хвалила вечірку своєї політсили і виправдовувала розмах, з яким “слуги” відгуляли корпоратив.

Поділилися кадрами з новорічного корпоративу в ТВЦ “Парковий” ведуча заходу Катя Осадча і нардеп, борець греко-римського стилю Жан Беленюк. У Instagram-stories вони виклали короткі відео й фото.

Читайте також: Децентралізація: який статус насправді отримає Донбас

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE