Politerno > Україна і світ > Генеральний прокурор “ДНР” опинився на керівній посаді в Укрзалізниці

Генеральний прокурор “ДНР” опинився на керівній посаді в Укрзалізниці

  • 21 Січня, 2020
  • 3188 Переглядів
  • 0

У грудні 2019-ого на посаду директора Південно-Західної залізниці (ПЗЗ), що входить до структури АТ “Укрзалізниця” призначено одіозного Григорія Бевза.

У пресі неодноразово з’являлася інформація про його зв’язки з Андрієм Альошою (людиною Януковича-молодшого) та другом кримінального авторитета Армена Горловського. Також відомо про захмарні статки Бевза.

Новоспечений директор почав лобіювати призначення своїм заступником із безпеки (заступник директора Пiвденно-Захiдноi залiзницi з безпеки – ред.) прихильника “руского мiра” Сагунова Iгоря Михайловича, повідомляє “Фактор”.

Цікаво, що Сагунов перебуває в АТ “Укрзалiзниця” рядовим фахiвцем в Департаментi безпеки, у той же час вже за 2 тижнi він знаходиться в Пiвденно-Захiднiй залізниці, i його Бевз представив колективу, як в.о. заступника директора.

Сагунов не пересiчна особистiсть.

Ігор Михайлович Сагунов народився 17 січня 1963 року в місті Макіївка. В органах прокуратури Донецької області працює з 1992 року. У різний час обіймав посади прокурора Будьонівського району Донецька, заступника прокурора Макіївки і м.Донецька. З 2005-ого по 2006-ий рік працював в апараті прокуратури Донецької області. З 2006-ого року очолював прокуратуру Ворошилівського району м. Донецка. Наказом Генерального прокурора України від 05.04.2012 Ігор Сагунов призначений на посаду прокурора м. Донецька.

В 2014-ому роцi був відвертим прихильником “руского мiра” i  активістом на мiтингах в Донецьку. У списку кандидатур в “уряд” так званої “ДНР” Ігоря Сагунова Кремль редомендував на посаду Генерального прокурора окупованої частини Донецької області.

На підконтрольній Україні територiї Ігор Сагунов з’являється в 2017-ому роцi, розпочавши дiяльнiсть в ДП “Артемсiль”.

Читайте також: Колишній адвокат Януковича став заступником голови ДБР

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE